De comfortinstallateur helpt u met aanpassingen in uw woning

1024 683 maryke

Woont u prettig in uw huis? Zo prettig dat u er graag oud wil worden? Dat kan betekenen dat uw huis op een aantal plekken aanpassingen nodig heeft. De comfortinstallateur, een erkende installateur speciaal opgeleid om u te helpen met aanpassingen in uw huis, weet alles over het creëren van een comfortabel en veilig thuis en helpt u graag verder.

Aanpassingen zijn er in alle soorten en maten, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: het comfort en de veiligheid in huis vergroten. Het kan daarbij gaan om grotere aanpassingen zoals een bad- en slaapkamer op de begane grond, een lifttrap. Of eenvoudigere aanpassingen zoals een alarmsysteem of een wandbeugel om valpartijen te voorkomen.

Comfortinstallateur

Een comfortinstallateur weet alles over comfort en veiligheid in uw huis. Hij of zij kijkt met u mee naar welke aanpassingen in uw huis mogelijk zijn, geeft u een deskundig advies en voert eventuele aanpassingen uit. Ook kan de comfortinstallateur andere professionals voor u inschakelen. De installateur helpt u zo met het mogelijk maken van langer zelfstandig thuis wonen.

Er is een belangrijk verschil tussen een reguliere installateur en een comfortinstallateur. Niet iedere installateur mag zich namelijk comfortinstallateur noemen. Daarvoor moet een installateur lid zijn van Techniek Nederland en in het bezit zijn van de InstallQ-regeling LZTW. Dat betekent dat een comfortinstallateur een vakbekwaamheidsprogramma heeft gevolgd speciaal gericht op langer zelfstandig thuis wonen.

Comfortinstallateur in Drenthe

In de provincie Drenthe is op dit moment één comfortinstallateur te vinden, namelijk Assen Installatietechniek in Sleen (Meulenakker 8). Het bedrijf kan u helpen met het inventariseren van aanpassingen en het eventueel uitvoeren van deze veranderingen. Ook heeft Assen Installatietechniek een showroom waar u inspiratie op kunt doen. De showroom is van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur geopend.

Doe de woontest

Hoe goed bent u voorbereid op uw woontoekomst? Veel mensen zijn tevreden over het huis en de buurt waar ze wonen. Maar is dat huis ook geschikt om oud in te worden? Het is belangrijk om hier op tijd over na te denken en om eventuele stappen te zetten.

Onze woontest helpt u met het verkennen van uw situatie. Het invullen van de woontest duurt maximaal 5 minuten. Aan het einde van de test ontvangt u onze tips & adviezen, verschillende nieuwsberichten en per ruimte ideeën voor uw huis. Ook helpen we u met informatie over de financiële regelingen die de diverse gemeenten in Drenthe aanbieden.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy