Woonkamer

Ruimten

Maak het u gemakkelijk in de woonkamer

De woonkamer is de ruimte waar we flink wat tijd verblijven. Het is dan ook belangrijk dat we er lekker kunnen zitten en veilig rondlopen. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we er nog veel comfortabeler wonen. Ingewikkeld? Vaak gaat het met één druk op de knop.

Die domotica bezorgt ons veel gemak

”Zo kunnen we nu met onze tablet alle licht in huis in- en uitschakelen. Met één tik op het scherm! En als we op de bank in de woonkamer zitten kunnen we op een beeldscherm zien wie er aanbelt.”

Praktische tips

Bediening lampen

Komt u niet graag thuis in een donkere woning? Of vindt u het handig om in één keer alle lampen uit te doen als u naar bed gaat? Dat kan, desgewenst met behulp van tablet of mobieltje.

Drempeloplossingen

Voor te hoge drempels zijn er schuin oplopende rubberen of stalen platen, voor beide zijden van de drempel. U kunt natuurlijk ook de drempel (laten) weghalen.

Tablet voor ‘alles’

Wist u dat u een tablet ook kunt gebruiken om uw lampen met één druk op de knop uit te doen? Ook kunt u ermee beeld-bellen, bijvoorbeeld met (klein)kinderen of uw verpleegkundige of arts!

Matten en kleedjes

Wees er voorzichtig mee, een uitglijer is zo gemaakt. Zorg in elk geval dat ze niet kunnen schuiven of omkrullen.

Geprogrammeerde thermostaat

U heeft hiermee op elk moment van de dag (en nacht!) de gewenste temperatuur, óók wanneer u opstaat.

Politiekeurmerk Veilig wonen

Goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen is belangrijk. Het is er in vele soorten en maten. U kunt denken aan een driepuntsslot of een veiligheidsslot op uw deur. En aan dievenklauwen in uw ramen.

Gordijnen met gemakkelijke bediening

Met drukknoppen bij het raam of vanuit uw stoel met afstandsbediening. Het is zelfs mogelijk om de gordijnen met uw tablet te bedienen (domotica).

Anti-slip vloer

Naast vaste vloerbedekking zijn er ook veilige laminaat-, linoleum- en vinylsoorten verkrijgbaar.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy