Ouder worden in een dorp

Leergang “Goed oud worden in het dorp”

1024 683 maryke

De Leergang ‘Goed oud worden in het dorp’, die BOKD in samenwerking met de Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht (EVAG) organiseert, geeft u meer inzicht in ouder worden en oud zijn. Het helpt u bij het ouder worden en bij het contact met ouderen in uw dorp of buurt. Het maakt u bewust van wat ouder worden betekent en welke invloed de beeldvorming over ouderen en ouder worden daarop heeft.

Vanuit die inzichten krijgt u handvatten om het contact met ouderen in uw dorp op een andere manier in te steken. Uw eigen blik op ouderen en ouder worden zal na het volgen van deze leergang niet meer hetzelfde zijn. Deze (gratis) leergang zorgt voor verdieping met bijeenkomsten over activiteiten met ouderen en de mogelijkheden om te blijven wonen in uw eigen gemeenschap.

BOKD is een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor een vitaal en leefbaar platteland in Drenthe. Het ledennetwerk van 245 dorpen en dorpshuizen vormt de kern van onze vereniging.

De leergang staat open voor alle bewoners en dorpsorganisaties in Drenthe. De leergang ‘Goed oud worden in het dorp’ bestaat uit 4 bijeenkomsten.

  1. Inzicht in ouder worden en oud zijn
  2. Activiteiten met Ouderen
  3. Blijven wonen in de eigen gemeenschap (twee delen)

Het is wel aan te bevelen, maar niet verplicht om alle bijeenkomsten te volgen. Naar keuze kunt u één, twee, drie of alle vier bijeenkomsten bijwonen. Het maximale aantal deelnemers per bijeenkomst is 30 personen. Dus wees er snel bij.

Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u op de website van BOKD.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy