Financiële regeling
Subsidies voor energiebesparing en verduurzaming

Het Drents Energieloket

Wilt u aan de slag met een energiezuiniger en duurzamer huis? Overweegt u zonnepanelen, een warmtepomp of wilt u werk maken van een goed geïsoleerd huis? Het Drents Energieloket geeft advies of komt met een energiecoach bij u thuis.

Energiebespaarlening Drenthe

Wilt u aan de slag met een energiezuiniger en duurzamer huis? Overweegt u zonnepanelen, een warmtepomp of wilt u werk maken van een goed geïsoleerd huis?

De Energiebespaarlening Drenthe is er om u als woningeigenaar in Drenthe een extra stimulans te geven om te investeren in energiezuinige maatregelen. Met de Energiebespaarlening kunt u tegen een gunstige rente een lening afsluiten voor verschillende energiebesparende maatregelen. Met de Energiebespaarlening kunt op talrijke manieren uw huis verduurzamen. Van gevelisolatie tot warmtepomp, van zonneboiler tot hoogrendementsglas.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy