Thuisscan lang zult u wonen

Doe de thuisscan: bekijk uw woning met frisse blik

1024 683 maryke

Woont u al heel wat jaren in het huis waar u nu woont? Wat we als bewoners van ons eigen huis nog wel eens over het hoofd zien is kijken of het misschien handiger en praktischer kan. En veiliger natuurlijk. Want u zou niet de eerste zijn waarbij die gladde traptreden eigenlijk nooit voor problemen hebben gezorgd. Tot die ene dag…

Ons eigen huis is de plek waar we zo veel tijd doorbrengen dat we volkomen gewend raken aan alles wat ons dagelijks omringt. Dat geldt ook voor de onveilige situaties. U doet het al jaren zo en het gaat altijd goed. Het kan verstandig zijn om eens door de ogen van een woonadviseur uw thuissituatie te bekijken.

Een voorbeeld: de inrichting van uw keukenkastjes

Ooit heeft u de keukenkastjes ingericht. Dat is misschien al jaren geleden. Kijk eens met een frisse blik naar de indeling van uw (keuken)kasten. Zijn er dingen die u veel gebruikt en die u op een plek heeft staan waarbij u moet bukken of juist ver moet reiken? Misschien moet u voor bepaalde spullen zelfs een trapje of krukje pakken om erbij te kunnen. Of gaat u als zo veel mensen wel eens op een wankele stoel staan? Ook al bent u er aan gewend, het kan goed zijn om te kijken of u de inrichting wat praktischer kunt maken.

Doe de algemene thuisscan van Lang zult u wonen

In de keuken, de woonkamer, de slaapkamer en de hal kan het vaak een stuk handiger. Lang zult u wonen heeft een handig overzicht gemaakt van mogelijkheden in alle ruimtes in uw huis. Met dit thuisscanboekje kunt u snel en overzichtelijk per vertrek kijken wat er allemaal praktischer kan in huis. Vaak zijn deze oplossingen niet alleen veiliger voor iedereen in huis, maar ze bezorgen ook direct meer gemak.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy